Att välja val...

Jag har idag tagit mig samman och tagit tag i det där med studier... (Är det ett "Hurra" jag hör långt borta från skåneland?) Efter en del timmar framför dator har jag en någorlunda klar bild över ordningen på alla dessa program och kurser. Vilken salig blandning! Allt som allt är det 12 program samt kurser som jag valt, främst på Lunds Universitet. Allt från antikens ekonomiska uppbyggnad till humanekologi... Moahahah! Lund here I come!

Jag har en väldigt skön känsla inombords över att jag äntligen ska börja plugga. De senaste åren har jag bytt ut hjärnceller mot kalorier och känner att nu får det nog vara stopp. Ett litet tag i alla fall. Diskussionerna här nere är i full gång. Vad händer sen? Var reser du här näst? Kommer du tillbaka nästa säsong? Det gör lite ont och säga att det blir nog ingen nästa säsong för mig...

Nu ska denna trötta skallen fyllas med vettigt men innan dess en sommar som redan börjat i Verbier och som fortsätter ut på de europeiska vägarna innan jag anländer till den svenska sommaren... Jodå. Ni läste rätt, min road trip blir av! Två tjejer, en bil och västra Europa! Mer om detta, men nu ska Linnea och jag frossa lite i alla lonely planet böckerna. WWiiihhhoooooooo!!

Förresten, någon som har en GPS att låna ut?! Pappa? :)

Kärlek.


Man borde fylla år oftare...

I år hade jag en av mina bästa födelsedagar. Önskar att hade kunnat fylla år lite oftare. Under 10dagars tid och över min födelsedag hade jag besök hemifrån av Staffan. Galet kul att ha honom här och visa Verbier och bergen. Alltid lika kul att vara med och vara den som kan erbjuda nya upplevelser för någon annan. Alltid spännande att öppna ögonen för nya saker.

 

Jag fyllde år på en onsdag och hade inga större planer än kanske gå ut och äta och mysa med de närmaste men blev snabbt varse om att det var andra än jag som hade planer. Vi började redan på tisdagen med en galet bra aprés-ski. Det hela fortsatte med vaga förklaringar om vad som skulle ske på kvällen men att jag skulle vara startklar för party vid 22 var viktigt. Jag gjorde som jag blev tillsagd och kl. 22 satt jag (i rondellen mitt i Verbier… Jag skyller på aprés-ski) klar och redo för mer fest. Johanna och Linnea kom och hämtade upp mig och satte på mig en ögonbindel.

 

 

Utan att veta var vi skulle gav vi oss iväg. Tillslut landade vi på puben vilket jag egentligen inte viste men jag kände igen dörrvaktens parfym…. Moahahah! Och där står världens gäng och sjunger för mig. Puben var värsta fint pyntat och där var uppdukat med tårta och shots. Grymt god tårta, shotsen mindre goda. Efter några alkoholbaserade drycker och en tillfällig sinnesförvirring (!?) så blev det hela lite dimmigt… Men fetsen var bra, festen var riktigt bra!

 

 

 

 

 

Morgonen efter var mindre bra.. Dimman hade lättat och verkligheten (läs huvudvärken) kom ifatt… Förmiddagen spenderades i sängen med frukost och paket. Fick hur mycket fint som helst. Tack tack tack! Vid lunchtid åkte vi upp på berget för lite skidor och därefter en härlig lunch i solen. Det blev ingen överseriös skidåkning den dagen men det var gött att komma upp. Efter en vild tisdag då fetsen började bestämde vi oss för en mysmiddag på onsdagskvällen i Kung Kenos (a.k.a Linnea) stora chalet. Mycket vänner, mycket tacos, mycket nice!

 

 

 

Nu ska jag titta på Rapport.. Vuxenpoäng, Ha!

Adjöss


Mardi gras - tips?

En av de största festerna i Verbier närmar sig. Tisdag, sena eftermiddag, börjar det och håller på in på onsdagen - så länge man orkar liksom. Festens måste, festens dresscode: Verbier måste klä ut sig! Det finns tre olika teman: 1. Woodstock 2. "When I Grow Up i Want to Be.....!!!" 3. Moulin Rouge

Tips? Idéer? Mitt huvud står still!

Fruktasvärt händer

Detta inlägg tillägnas två vänner som under gårdagen samt idag var med i en lavin. T. må du leva livet länge och underbart. S. vila i frid. Hoppas det finns gott om ofarligt puder där du är! Ni finns i mina tankar! Alla ni där ute, livet är underbart. Lev det och var rädd om det!

RSS 2.0