Bättre sent än aldrig...

Tyvärr så har jag gjort detta till en dålig vana, att inte uppdatera så ofta som jag borde. Hälften av det som händer glömmer jag ju bort när man tar såndan tid på mig… Kombinationen av att finna tid och därefter finna internet är inte så passande för ett frekvent flöde av uppdateringar på bloggen…

 

Jag ska försöka minnas och jag börjar med nyår. Jag har ju lovat!

 

Inför nyår ska det givetvis pyntas på Farmclub. Och SOM vi pyntade. Förberedelserna var stora och tog i princip hela dagen. Liksom förra året var tips nr.1 att ta en powernap när man kommer hem så man orkar med hela kvällen. Tips nr.2 är att äta ordentligt med kvällsmat. Allt enligt regelboken!

 

Förberedelser...

 

Av diverse anledningar så är nyår ganska suddig och svårt att minnas. Men bilderna säger ju en del… Precis som förra året var detta nyår galet. Kvällen började med en mycket trevligt trerätters som vi och några vänner slängde ihop i residenset 509. Som vanligt fick jag lämna festligheterna när det började bli som bäst men lämnade denna fest för en annan. En annan fest som varade långt in på nästa dag.

 

12slaget firas med champagne

 

Nästan alla

 

Innan kvällen dragit igång på Farmclub hade vi hunnit med att springa upp till torget för att titta på när hela byn samlas i väntan på 12slaget. Vi var lagom tillbaka på Farm tills dess att champagnen serverades och vårt nya år skålades in. Det kom igång sent och det var som mest folk först vid 03 – 04-snåret. Det var också då det var som bäst fest. Italienska maffian (läs: mina chefer) bestämde sig för en stämningshöjare utav dess like… Vi radade upp 35flaskor MOET på ett bord nära dansgolvet och hade krig. Flaska efter flaska tömdes över varandra och ut över dansgolvet. Dränkt i champagne fortsatte festen fram till 8.30 morgonen efter då det var dags att gå vidare. En barrunda som slutade vid 13 på lördagen. Sen var det faktiskt dags att sova!

 

 

 

Halva maffian

 

Smickrande... (Förlåt mamma!)

 

Påbörjad barrunda med färdkost...

 

Nyår, ett tag kvar tills nästa! Men tiden går fort och vi får se när jag lyckas uppdatera nästa gång....

 

Kärlek

A.

 


RSS 2.0