Rise and shine, it’s powdertime!

Ursäkta avbrottet. Vilken röra! Det var nästan så länge sen sist att jag glömt hur man gör...

De senaste veckorna har det varit väldigt mycket jobb. Ett fullsmockat Verbier med en massa turister innebär långa nätter med mycket jobb. Det är ju tur att jag har det så kul på mitt jobb, annars vet jag inte vad jag hade gjort. Livet här nere är i allmänhet inte så besvärligt... De senaste dagarna har det varit galet bra åkning och fint väder. Alex är här på besök igen. Denna gången stannar hon över en månad, jätteroligt att ha henne tillbaka! Tidigare idag satt vi på balkongen och solade i linne... Ganska så nice!

Mitt jobbmarathon avslutades med världens förkyldning med lite extra krydda av öronont och feber... Mina första två lediga dagar på 24nätter med jobb tillbringades i sängen - totalt utslagen. Sen var ledigheten över och det vara bara att ta sig till jobbet igen... Jag satsar på nästa ledighet - imorgon. Då blir det massor med allt!

Här är några bilder från när jag och Matilda gav oss ut på hajk för att nå det bästa pudret. Dagen var otrolig och vi hade fruktansvärt kul.

 

 

Fantastisk snö och fantastiskt landskap som bjöd på galet bra åkning.

I liften - övernöjda med dagen!

Övernöjd i liften

 

För tillfället har jag inga skidor då jag var tvungen att lämna in dem på reparation.... Jag menar åkglädjen försvinner ju om man mesar! Utöver väldigt bra åkning så är ju klart nyår något som måste nämnas... En fest på Farmclub är ju ganska svårslaget... Mer om det samt en massa fina bilder kommer snart.. Ganska snart.

 

Så, tills dess. DROP CLIFF'S NOT BOMBS

 

A.


RSS 2.0